ΝΕΡΟΚΟΛΟΚΥΘΕΣ

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΕΩΣ

 

Οι Νεροκολοκύθες μπορούν να χρησιμοποιηθούν με πολλούς τρόπους. Μόνο η φαντασία περιορίζει τις δυνατότητες της χρήσης …Η τέχνη της Νεροκολοκύθας ξεκινά από το φύτεμα του σπόρου στον κήπο. Οι κατάλληλες Νεροκολοκύθες επιλέγονται ανάλογα με το μέγεθος και το σχήμα.
 

Οι φωτιστικές Νεροκολοκύθες έχουν σχεδιαστεί για χρήση σε εσωτερικούς χώρους. Παρακαλώ μην τις χρησιμοποιείτε σε εξωτερικούς χώρους, εκτός αν είναι καλά προστατευμένες από τις καιρικές συνθήκες, ή σε μέρη όπου αυτές είναι εκτεθειμένες σε υγρασία ή υπερβολική θερμότητα.
 

Οι φωτιστικές Νεροκολοκύθες  χρησιμοποιούνται με δική σας ευθύνη.

Οι φωτιστικές Νεροκολοκύθες είναι εύθραυστες. Να τις μεταχειρίζεστε με προσοχή. 
 

Αν η Νεροκολοκύθα γίνει πολύ ζεστή παρακαλούμε κλείστε τη λάμπα και αφήστε τη να κρυώσει. Μην αφήνετε τις φωτιστικές Νεροκολοκύθες συνεχώς αναμμένες πάνω από 8 ώρες χωρίς διακοπή.
 

Καθαρίστε τις Νεροκολοκύθες με στεγνό πανί μόνο. Αποφύγετε την υπερβολική υγρασία και μην πιέζετε έντονα για να μην προκαλέσετε οποιαδήποτε ζημιά στην επιφάνειά τους.     
 

Μην χρησιμοποιείτε λαμπτήρες άνω των 25 watts. Οι φωτιστικές Νεροκολοκύθες έρχονται με E14 ντουί και είναι έτοιμες για να χρησιμοποιήσουν την Ευρωπαϊκή τάση ρεύματος 230V (παρακαλώ επικοινωνήστε με τον ηλεκτρολόγο σας, εάν θέλετε να χρησιμοποιήσετε λάμπα σε διαφορετική τάση). Συνιστάται η χρήση λαμπτήρων LED κερί οι οποίοι εκπέμπουν με σχεδόν καθόλου θερμότητα .